Hostim Domain Programim Sherbimet Network Kontakto
Hostim
Personal
Profesional
Te Avancuar
Domain
Normal TLD
Profesional
Te Avancuar
Programim
Html
Php
Java
Asp, Cgi
Sherbime
Web Design
Televizion
Radio
Muzike Site
Forum
Reklamim
Rreth Nesh
Network
Apliko
Stafi
Kontakto
Lajme / Info

HostAlbania.Com Ofron cmimet me te ulta ne treg. Shpejtesi dhe siguri ne rrjet. Cilesi te larte transferimi. Mund te zgjidhni nje nga planet tona ose ta hartoni vet ate. Stafi yne do te jete gjithmone prane jush per t'iu ndihmuar. Nese keni ndonje problem ne lidhje me ofertat qe kemi paraqitur ne kontaktoni ne webmaster@HostAlbania.com  Seriozitet dhe sherbim te shpejt ne HostAlbania Network. Te gjitha domainet e aprovuar nga ICANN me te drejten ekskluzive te tyre ofron nen sherbimet e rrjetit tone. Hapesire per te gjithe!


Apliko menjehere
Kerko me shume informacion

 

 

 
   Me HostAlbania Network jeni ne linje me shpejt dhe me lire.
100 Mb Hapesire
1 Domain
2 Subdomain
2 Llogari email
Php, Asp, Cgi
6 GB Monthly Bandwidth
1 MySQL DB
Ndihme  Teknike

Me shume Porosit Tani
300 Mb Hapesire
1 Domain
5 Subdomain
10 Llogari email
Php, Asp, Cgi
10 GB Monthly Bandwidth
2 MySQL DB
Ndihme Teknike

Me shume Porosit Tani
1000 Mb Hapesire
2 Domain
Subdomain pa kufi
Llogari email pa kufi
Php, Asp, Cgi
30 GB Monthly Bandwidth
10 MySQL DB
Ndihme Teknike

Me shume Porosit Tani
 

 
Telefon
Chat
Email
 
Vendosjet
Email Ridrejto
Grafika
 
Ne cdo ore
SPAM Filter
Antivirus

 Kerkoni per emrin e webit qe deshironi nese eshte apo jo i lire:

 www.          P.SH ( emrijuaj.com )

 

Ofertat me cmime te reduktuara jane per domainet: .com   .net   .org
 

 

2007 HostAlbania.Com , Te gjitha te drejtat e rezervuara ,  Te drejtat & kushtet