Hostim Domain Programim Sherbimet Network Kontakto
Hostim
Personal
Profesional
Te Avancuar
Domain
Normal TLD
Profesional
Te Avancuar
Programim
Html
Php
Java
Asp, Cgi
Sherbime
Web Design
Televizion
Radio
Muzike Site
Forum
Reklamim
Rreth Nesh
Network
Apliko
Stafi
Kontakto

  HOSTIM Profesional

HOST 13.95/muaj
Domain 10/vit


 
.com  .net  .org  .biz

Ne qofte se keni nje plan te caktuar per te bere dicka unike ne rrjet atehere HOSTIMIT I Avancuar i'ua jep shume mire kete mundesi. Kapaciteti dhe programet me te fundit te tij i'ua lejojne kete gje shume mire. Me kete plan hostimi keni mundesi te beni gjithcka.

Ndihme teknike per preblemet qe mund te keni ne ndertimin e webit tuaj profesional. Stafi

Porosit Tani

Llogari dhe te dhena
1000 - MB Hapesire

 

30 GB Monthly Bandwidth
Adresa ne Web  (domanijuaj.com)
1 domain +  subdomain pa fund
Email
Pa fund POP3 Llogari Email
Spam Filter
Shfletues  E-mail
E-mail Ridrejtim & Autopergjigje
E-mail Link & Kap te gjitha llogarite
Adrese te dhenash
Mbeshtetja
Mbeshtetje falas
24x7 Sherbime
99.99% Online
Llogari te avacuara
Secure Shell (SSH)
FrontPage 2002/2000/98
Faqet ERROR te perpunueshme
MySQL Database
Password per direktorite e deshiruara
CGI, SSI, PHP, PERL, PYTHON
Flash / Shockwave
Anonime FTP
Menaxhimi
Menaxhim i te dhenave
Pa fund FTP llogari (24x7 hyrje)
SSL Server i sigurte
Jo rreklama shtese
Monitorimi
Backup i te dhenave
Te dhenat e webit STATISTIKA
Monitorim 24 ore
Cmimet
Hostim
14.95/muaj
Domain
10/vit
Instalimi
FALAS
Paneli i Administratorit
FALAS
Porosit Tani

 

Kthehu lart

Home | Hostim | Domain | Programim | Sherbimet | Network | Kontakto

2007 HostAlbania.Com , Te gjitha te drejtat e rezervuara , Te drejtat & kushtet