Hostim Domain Programim Sherbimet Network Kontakto
Hostim
Personal
Profesional
Te Avancuar
Domain
Normal TLD
Profesional
Te Avancuar
Programim
Html
Php
Java
Asp, Cgi
Sherbime
Web Design
Televizion
Radio
Muzike Site
Forum
Reklamim
Rreth Nesh
Network
Apliko
Stafi
Kontakto

 

HostAlbania  Zgjidhni emrin e prefiksit qe deshironi per te ndertuar faqen tuaj
DOMAIN    

 

Jane emrat ne web me te cilet ju identifikoni adresen tuaj. Kryesoret jane te tipit tld .com . net . org Te tjeret jane te avancuar dhe kane cmime te ndryshme nga ato tld.

Disa nga cmimet kryesore jane:

DOMAIN
.com/.net/.org
.biz/.ino/.us/.name
.in /.tv
Koha
Normal
Profesional
I Avancuar
.1 vit
08,00
08,50
12,00
.2 vjet
16,00
17,00
24,00
.3 vjet
24,00
25,50
36,00
.4 vjet
32,00
34,00
48,00
.5 vjet
40,00
42,50
60,00
.6 vjet
48,00
51,00
72,00
.7 vjet
56,00
59,50
84,00
.8 vjet
64,00
68,00
96,00
.9 vjet
72,00
76,50
108,00
.10 vjet
80,00
85,00
120,00
.Menaxhim
FALAS
FALAS
FALAS
.Instalimi
FALAS
FALAS
FALAS

Te gjithe domainet qe ofron HostAlbania jane aprovuar nga ICANN

 

 

 

 

Home | Hostim | Domain | Programim | Sherbimet | Network | Kontakto

2007 HostAlbania.Com , Te gjitha te drejtat e rezervuara ,  Te drejtat & kushtet