Hostim Domain Programim Sherbimet Network Kontakto
Hostim
Personal
Profesional
Te Avancuar
Domain
Normal TLD
Profesional
Te Avancuar
Programim
Html
Php
Java
Asp, Cgi
Sherbime
Web Design
Televizion
Radio
Muzike Site
Forum
Reklamim
Rreth Nesh
Network
Apliko
Stafi
Kontakto

 

HostAlbania  Gjuha e programimit html
Html

 

HostAlbania Network Group ka eksperience te gjate pune ne gjuhen e mirenjohur te webeve HTML . Shumica e web siteve te ndertuara nga ne eshte pikerisht produkt i kesaj gjuhe. Nje cilesi e larte dhe design i bukur ben nje web site te famshem dhe terheqes te klienteve tuaj.

Ne HTML ne mund te punojme per ngjyrat, formularet, kutite e teksteve, scripteve te ndryshem dekorative, sripteve funksionale (si psh: ore, kalendare, kontaktore etj ), simbole e shume te tjera.

Nje shembull scripti ne HTML eshte:

<head>
<meta http-equiv="Content-Language" content="en-us">
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1252">
<meta name="GENERATOR" content="Microsoft FrontPage 5.0">
<meta name="ProgId" content="FrontPage.Editor.Document">
<title>HostAlbania Network</title>
</head>

<body vlink="#000000" link="#000000" alink="#000000">

Shembuj cfare mund te bej html ne nje faqe exploreri:

[Shembull]

[Shembull]

[Shembull]

[Shembull]
Group box  
[Shembull]

 

 

Tregohen ngjyart emri i faqes se internetit programi nga eshte bere scripti qe eshte Front Page , nr  e karaktereve etj.

Besoj se eshte e qarte per ju se gjuha HTML eshte vertet mbreteresha e webeve, gjendet pothuajse ne te gjitha webet, themi te pothuajse sepse ka dhe web site te ndertuara ne FLASH, por jane web site rreklamimesh dhe jo me shume funksione. Nuk perdoren shume sepse kerkojne kohe te ngarkohen ne PC per tu shfaqur, ndryshe nga HTML qe ka nje hapesire shume te vogel karakteresh dhe ngarkohet shpejt

 

 

Home | Hostim | Domain | Programim | Sherbimet | Network | Kontakto

2007 HostAlbania.Com , Te gjitha te drejtat e rezervuara ,  Te drejtat & kushtet