Hostim Domain Programim Sherbimet Network Kontakto
Hostim
Personal
Profesional
Te Avancuar
Domain
Normal TLD
Profesional
Te Avancuar
Programim
Html
Php
Java
Asp, Cgi
Sherbime
Web Design
Televizion
Radio
Muzike Site
Forum
Reklamim
Rreth Nesh
Network
Apliko
Stafi
Kontakto

 

HostAlbania  Gjuha e programimit java
Java

 

Kodi Script
Java eshte nje gjuhe tjeter kompjuteri dhe kjo shume e perdorur ne internet, perdoret shume per te ndertuar faqet komunikuese Chat.

Nje apple i thjeshte i java script eshte:

JAVA

Faktikisht juve nuk do t'ju ngarkohet gje ne PC- ne tuaj pasi java e mesiperme nuk eshte e plotesuar eshte thjesht nje shembull . Po te klikoni me te butonin e djathte te mouse-it nuk do tju dale menuja e zakonshme gje qe tregon vertetesine e saj.

Me siguri keni pare nje gje te tille ne internet. Pervec te tjerave perdoret edhe tek kartolinat, i ben fotot me interesante si psh: 3D, levizese, animacione te ndryshme te cdo lloji.

 
 
 

Home | Hostim | Domain | Programim | Sherbimet | Network | Kontakto

2007 HostAlbania.Com , Te gjitha te drejtat e rezervuara ,  Te drejtat & kushtet