Hostim Domain Programim Sherbimet Network Kontakto
Hostim
Personal
Profesional
Te Avancuar
Domain
Normal TLD
Profesional
Te Avancuar
Programim
Html
Php
Java
Asp, Cgi
Sherbime
Web Design
Televizion
Radio
Muzike Site
Forum
Reklamim
Rreth Nesh
Network
Apliko
Stafi
Kontakto

  HOSTIM Personal

HOST  3.95/muaj
Domain  10/vit

 


 
.com  .net  .org  .biz

Ne qofte se deshironi nje web site te thjeshte me foto album me forum dhe informacione rreth biznesit tuaj atehere kjo eshte nje zgjedhje e mire HOSTIM PERSONAL ju jep mundesine e enderra tuaja per te qene online seriozisht.

Per te gjithe amatoret ne kete fushe ofrojme ndihme te vecante nga specialiste te rrjetit. Stafi

Porosit Tani

Llogari dhe te dhena
100 - MB Hapesire

 

6 GB Monthly Bandwidth
Adresa ne Web  (domanijuaj.com)
1 domain + 2 subdomain
Email
2 POP3 Llogari Email
Spam Filter
Shfletues  E-mail
E-mail Ridrejtim & Autopergjigje
E-mail Link & Kap te gjitha llogarite
Adrese te dhenash
Mbeshtetja
Mbeshtetje falas
24x7 Sherbime
99.99% Online
Llogari te avacuara
Secure Shell (SSH)
FrontPage 2002/2000/98
Faqet ERROR te perpunueshme
MySQL Database
Password per direktorite e deshiruara
CGI, SSI, PHP, PERL, PYTHON
Flash / Shockwave
Anonime FTP
Menaxhimi
Menaxhim i te dhenave
Pa fund FTP llogari (24x7 hyrje)
SSL Server i sigurte
Jo rreklama shtese
Monitorimi
Backup i te dhenave
Te dhenat e webit STATISTIKA
Monitorim 24 ore
Cmimet
Hostim
4.95/muaj
Domain
10/vit
Instalimi
FALAS
Paneli i Administratorit
FALAS
Porosit Tani

 

Kthehu lart

Home | Hostim | Domain | Programim | Sherbimet | Network | Kontakto

2007 HostAlbania.Com , Te gjitha te drejtat e rezervuara ,  Te drejtat & kushtet