Hostim Domain Programim Sherbimet Network Kontakto
Hostim
Personal
Profesional
Te Avancuar
Domain
Normal TLD
Profesional
Te Avancuar
Programim
Html
Php
Java
Asp, Cgi
Sherbime
Web Design
Televizion
Radio
Muzike Site
Forum
Reklamim
Rreth Nesh
Network
Apliko
Stafi
Kontakto

 

HostAlbania  Logo, temlate, banner, punime grafike
Reklamim

 

Keni nje ide per nje web site, nje reviste, nje organizate, nje rreklame? Nuk ndertoni dot nje logo qe ta perfaqesoje?
Ju vijme menjehere ne ndihme...

HostAlbania, eshte eksperte ne punime grafike, e shpejte, cilesor, origjinal dhe te bukur do te keni menjehere logon qe kerkoni. Idene e jepni ju .... per ta realizuar mendojme ne.

Dizenjim: web site, logo,  revistash, posterash, kartolinash, flete palosjesh te cfaredo lloji permasave. Te thjeshta (jpg), Animacion (gif) ose Flash (swf). Sherbime Web: Counter, Site stats, Forums, Links, Portale, Rreklamim, Informator, Galeri etj.

Punojme me: Adobe Photoshop, Page maker, Paint shop Pro, Corel Draw, Xara 3D, Macromedia Flash etj.

Eksperte ne fushen e Dizajnit dhe reklamave.

 

Home | Hostim | Domain | Programim | Sherbimet | Network | Kontakto

2007 HostAlbania.Com , Te gjitha te drejtat e rezervuara ,  Te drejtat & kushtet