Hostim Domain Programim Sherbimet Network Kontakto
Hostim
Personal
Profesional
Te Avancuar
Domain
Normal TLD
Profesional
Te Avancuar
Programim
Html
Php
Java
Asp, Cgi
Sherbime
Web Design
Televizion
Radio
Muzike Site
Forum
Reklamim
Rreth Nesh
Network
Apliko
Stafi
Kontakto

 

HostAlbania  Grafika e faqeve web
Web Design    

 

INFORMACION
mimi

Website i thjeshte

 
Website i thjeshte informativ i perbere prej 1-5 faqeve me foto ne index, link per informata rreth kompanise dhe adrese per kontakt. Sherben si vizitkarte.
250,00
deri
450,00

Website i perbere

 
Website i perbere prej nje dizajni bashkekohore me 1-7 faqe, foto dhe zbukurime te tjera, informata elementare, adresa kontakti. Sherben si nje faqe e plote informative.
550,00
deri
650,00

Website komplet

 
Website me komplet informatat rreth firmes, dizajn dhe pamje te nivelit te larte, komplet foto, tekst dhe do lloj informate tjeter te perbera prej 1-10 faqeve. Ne faqen e pare lejohet edhe rubrika e lajmeve me te fundit. Sherben si faqe komplete.
650,00
deri
1000,00

Website i preferuar

 
Website me i preferuar qe shpjegon firmen, informon vizitoret, perhap lajmet dhe nxit vizita te kohepaskohshme duke ofruar pamje te bukur, te lehte per tu kuptuar dhe te pershtatshme per gjithkend. 1-20 faqe komplet me foto, zbukurime, fotoarkiv, lajme ne index dhe arkiv, formular online etj.
1000,00
deri
1500,00

Website i avancuar

 
Website me i avancuar qe permban te gjitha kerkesat e klientit qe jane te nevojshme per nje faqe te kualitetit me te larte me standard boteror.
1500,00
deri
2000,00

INFORMACION

mimi
Website i thjeshte
 
Foto behet nga fotografi i HostAlbania, ndihmohet ne perpilimin e tekstit, hapja e emailave dhe dergimi i te gjitha informatave te nevojshme.
FALAS
Website i perbere
 
Versioni 1 + formularin per kontakt.
FALAS
Website komplet
 
Versioni 2 + futja e lajmeve te para.
FALAS
Website i preferuar
 
Versioni 3 + futja e lajmeve te para ne arkiv dhe perpilimi i bannerave per faqe tjera ne internet.
FALAS
Website i avancuar
 
Versioni 4 + regjistrimi i adreses ne te gjitha makinat kerkuese ne web  http://www.google.com
FALAS

INFORMACION

mimi
Website i thjeshte
 
Perkthimi ne + nje gjuhe te huaj.
90,00
Website i perbere
 
Perkthimi ne + nje gjuhe te huaj.
120,00
Website komplet
 
Perkthimi ne + nje gjuhe te huaj.
170,00
Website i preferuar
 
Perkthimi ne + nje gjuhe te huaj.
210,00
Website i avancuar
 
Perkthimi ne + nje gjuhe te huaj.
270,00
 
Cmimet e publikuara ketu nuk jane absolute.

Per informacione te metejshme: webmaster@HostAlbania.com

Home | Hostim | Domain | Programim | Sherbimet | Network | Kontakto

2007 HostAlbania.Com , Te gjitha te drejtat e rezervuara ,  Te drejtat & kushtet