×

Kërko Domain!

loading
Ju lutemi shkruani emrin e domain.
Ju lutemi shkruani emrin e domain.

$30/Vit

$27/Vit

$19/Vit

$26/Vit

$32/Vit

$32/Vit

PA LIMIT

Hapsira në internet & trafiku në SSD

PA LIMIT

Domainet & bazat e të dhënave

PA LIMIT

Bazat e të dhënave MySQL

PLESK ose CPANEL

Paneli kontrollit

FALAS

Çertifikata SSL 256-bit

$16.66/Muaj

PA LIMIT

Hapsira në internet & trafiku në SSD

PA LIMIT

Domainet & bazat e të dhënave

PA LIMIT

Bazat e të dhënave MySQL

PLESK ose CPANEL

Paneli kontrollit

FALAS

Çertifikata SSL 256-bit

$16.66/Muaj

PA LIMIT

Hapsira në internet & trafiku në SSD

PA LIMIT

Domainet & bazat e të dhënave

PA LIMIT

Bazat e të dhënave MySQL

PLESK ose CPANEL

Paneli kontrollit

FALAS

Çertifikata SSL 256-bit

$16.66/Muaj

Provoni Eksperiencat e Ndryshme Në HostAlbania Sot!

Mbi X20 Servera Më Të Shpejtë

Ne kemi prezantuar opsionin tonë të Serverave Turbo për klientët tanë të Web Hosting dhe VPS tonë.

Migrimi Falas i Llogarisë

Ekipi ynë heq punën e lodhshme nga ju, kështu që ju të mund të keni një fillim të fortë.

Garancia Për Kthimit Të Parave

Në rast se vendosni që shërbimet tona nuk ju përshtaten nevojave tuaja, ne ofrojmë një rimbursim.

99.9% Servera Online

Kjo është e zbatueshme për çdo ndërprerje të paplanifikuar të faqes suaj të internetit për më shumë se 0,1% të kohës totale në muaj.

HostAlbania Garanton

Ne jemi krenar që garantojmë një përvojë cilësore të pritjes ose kthimin e parave tuaja.
Një garanci e bazuar në realitet ... kush do të kishte menduar ?!

Besueshmëria

Njerëz Të Vërtetë

Backup Ditor

Siguri

Keni pyetje shtesë?

Mos ngurroni të këshilloheni me ne në Live Chat ose
Sistemin e Tickets.