×

Rreth nesh

Ne kemi një zgjidhje të shpejtë për web hosting perfekt për ju!
Pavarësisht nëse keni një trafik të ulët, keni një blog të ri ose
zotëroni një faqe të njohur biznesi, HostAlbania ju ka mbuluar.

Rreth Kompanisë

E themeluar në 2018 nga disa miq, HostAlbania gradualisht por në mënyrë të qëndrueshme u shndërrua në një ofrues kryesor të web hosting në internet. Me vetëm një grusht njerëzish që punonin nga dhomat e tyre të në fillim, sot kompania ka më shumë se 100 punonjës dhe po rritet vazhdimisht. Ne përpunojmë 1000+ Ticket, 500+ telefonata dhe 2000+ kërkesa bisede në ditë. Ne me krenari kemi më shumë se 600,000 domaine numër i cili vazhdon të rritet dita ditës.

HostAlbania Garanton

Ne jemi krenar që garantojmë një përvojë cilësore të pritjes ose kthimin e parave tuaja.
Një garanci e bazuar në realitet ... kush do të kishte menduar ?!

Besueshmëria

Njerëz Të Vërtetë

Backup Ditor

Siguri

Njihuni Me Ekipin e HostAlbania

Kur keni një pyetje, dëshironi të flisni me një person real. Në Hostiko, ne ofrojmë mbështetje REALE. Ne zgjedhim me kujdes
ekipin tonë të mbështetjes dhe zgjedhim vetëm teknikët më të ditur dhe të durueshëm.

James Ronald

Lideri i Ekipit

Swara Sachin

Perfaqesuese Shitjesh

Matt Keller

Agjenti i Lartë i Mbështetjes

Alexander Keith

Agjenti i Mbështetjes

Keni pyetje shtesë?

Mos ngurroni të këshilloheni me ne në Live Chat ose
Sistemin e Tickets.