×

Na Kontaktoni

Ke pyetje apo sugjerime? Dëshironi të raportoni një defekt?
Shkruajeni në forume tona dhe ekipi ynë i moderimit do të
jetë i gatshëm t'ju ndihmojë.

Kontakto me ne!

Kur keni një pyetje, dëshironi të flisni me një person real. Në Hostiko, ne ofrojmë mbështetje REALE. Ne zgjedhim me kujdes
ekipin tonë të mbështetjes dhe zgjedhim vetëm teknikët më të ditur dhe të durueshëm.