×

Dedicated Servers

Web Hosting pa limit mbështetur nga profesionist
24/7 mbështetje e garantuar në 30 ditë
Premtimi i kthimit të parave.

Prej $269 /Muaj

PLANET

Shpejtësi në Windows ose Linux Web Hosting, një panel kontrolli i thjeshtë për t’u përdorur,
mbështetje e shkëlqyeshme nga inxhinierë praktik dhe të dobishëm.

CPU Memoria HardDrive RAID Bandwidth Uplink Muaj
Intel i3-4360, 3.7Ghz 2GB DDR3 2 x 1TB SATA RAID 1 1 TB /Muaj 100Mbps Port $129.00 Porosit
Intel i3-4360, 3.7Ghz 2GB DDR3 2 x 1TB SATA RAID 1 1 TB /Muaj 100Mbps Port $129.00 Porosit
Intel i3-4360, 3.7Ghz 2GB DDR3 2 x 1TB SATA RAID 1 1 TB /Muaj 100Mbps Port $129.00 Porosit
Intel i3-4360, 3.7Ghz 2GB DDR3 2 x 1TB SATA RAID 1 1 TB /Muaj 100Mbps Port $129.00 Porosit
Intel i3-4360, 3.7Ghz 2GB DDR3 2 x 1TB SATA RAID 1 1 TB /Muaj 100Mbps Port $129.00 Porosit

Përjetoni risit e HostAlbania
Diferenca është sot!

Menaxhimi i Avancuar

Është i organizuar rreth përqendrimit në strategji për t'ju mundësuar që të keni pranë opsionet e kërkuara lehtë.

X20 Servera Më Të Shpejtë

Ne kemi prezantuar opsionin tonë të Serverave Turbo për klientët tanë të Web Hosting dhe VPS tonë.

Rrjeti Ynë i Optimizuar

Optimizim që ofron shfaqjen e faqes tuaj menjëherë dhe pa hasur ngarkesa gjatë shfletimit.

Mbështetje Në Çdo Moment

Ne jemi në linjë të gatshëm për t'ju ndihmuar me një staf të specializuar mbi shërbimet që ne ofrojmë.

Të Gjitha Planet e Përfshira

Ne instalojmë dhe mirëmbajmë të gjithë softuerin që ju nevojitet në serverin tuaj.

 • WHM & cPanel
 • 5 IP Të Dedikuara Falas
 • Exim Mail Server
 • Cloudflare CDN Falas
 • Konfigurimi Serverit Privat DNS
 • Hyrja në SSH
 • Firewall i Tabelave IP
 • 5 Versione PHP
 • Apache/Nginx & CentOS
 • MySQL 5 & PostgreSQL

Keni Pyetje Shtesë?

 • Kthimi parave
 • Mbështetje 24/7
 • Aktivizimi shpejt

Instalimi i applikacioneve me një
klikim në Softaculous.

Softaculous mund të instalojë, rezervojë dhe azhurnojë automatikisht mbi 100 skripte të ndryshme, duke përfshirë WordPress, Magento, Joomla, Bootstrap, Drupal, Zen Cart, OpenCart dhe shumë më tepër.

Përdoruesve më të përparuar do t'u pëlqente aftësia për të konfiguruar paraprakisht instalimet për të kursyer kohë.