×

Kërkoni Emrin e Domainit

Kur jeni duke u përpjekur të gjeni një fushë të mirë,
është e rëndësishme të krijoni një që mund t'i rezistojë
kohës dhe që përfaqëson me saktësi faqen e internetit.

Prej $9.99
/Vit

Kërko Domain!

loading
Ju lutemi shkruani emrin e domain.
Ju lutemi shkruani emrin e domain.

$30/Vit

$27/Vit

$19/Vit

$26/Vit

$32/Vit

$32/Vit

TLD Të Njohura

Kur jeni duke u përpjekur të krijoni një fushë të mirë, është e rëndësishme të krijoni një që mund t'i rezistojë
kohës dhe që përfaqëson saktësisht ju dhe faqen tuaj te internetit ose markën tuaj.

.com

$3.49/vit

5.75/vit

.net

$5.99/vit

5.75/vit

.org

$7.49/vit

5.75/vit

.asia

$9.99/vit

5.75/vit

.uk

$6.49/vit

5.75/vit

Planet e Dedikuara Të HostAlbania

Shpejtësi në Windows ose Linux Web Hosting, një panel kontrolli i thjeshtë për t’u përdorur,
mbështetje e shkëlqyeshme nga inxhinierë praktik dhe të dobishëm,

TLD Vitet Regjistrimi Transferimi Rinovimi
1-yr $2.99 $2.99 $2.99
1-yr $2.99 $2.99 $2.99
1-yr $2.99 $2.99 $2.99
1-yr $2.99 $2.99 $2.99
1-yr $2.99 $2.99 $2.99
1-yr $2.99 $2.99 $2.99

Keni Pyetje Shtesë?

  • Kthimi parave
  • Mbështetje 24/7
  • Aktivizimi shpejt