×

PLANET

Shpejtësi në Windows ose Linux Web Hosting, një panel kontrolli i thjeshtë për t’u përdorur,
mbështetje e shkëlqyeshme nga inxhinierë praktik dhe të dobishëm.

Starter

20 GB

Hapsira në internet & trafiku në SSD

5

Domainet & bazat e të dhënave

10

Bazat e të dhënave MySQL

PLESK ose CPANEL

Paneli kontrollit

$2.99/muaj

Çertifikata SSL 256-bit

$2.99/Muaj

Standard

E Preferuara

50 GB

Hapsira në internet & trafiku në SSD

20

Domainet & bazat e të dhënave

50

Bazat e të dhënave MySQL

PLESK ose CPANEL

Paneli kontrollit

Falas

Çertifikata SSL 256-bit

$3.99/Muaj

Advanced

PA LIMIT

Hapsira në internet & trafiku në SSD

PA LIMIT

Domainet & bazat e të dhënave

PA LIMIT

Bazat e të dhënave MySQL

PLESK ose CPANEL

Paneli kontrollit

Falas

Çertifikata SSL 256-bit

$5.99/Muaj