×

Shared Hosting

Web Hosting pa limit mbështetur nga profesionist
24/7 mbështetje e garantuar në 30 ditë
Premtimi i kthimit të parave.

Prej $2.99 /Muaj

PLANET

Shpejtësi në Windows ose Linux Web Hosting, një panel kontrolli i thjeshtë për t’u përdorur,
mbështetje e shkëlqyeshme nga inxhinierë praktik dhe të dobishëm.

Starter

20 GB

Hapsira në internet & trafiku në SSD

5

Domainet & bazat e të dhënave

10

Bazat e të dhënave MySQL

PLESK ose CPANEL

Paneli kontrollit

$2.99/muaj

Çertifikata SSL 256-bit

$2.99/Muaj

Standard

E Preferuara

50 GB

Hapsira në internet & trafiku në SSD

20

Domainet & bazat e të dhënave

50

Bazat e të dhënave MySQL

PLESK ose CPANEL

Paneli kontrollit

Falas

Çertifikata SSL 256-bit

$3.99/Muaj

Advanced

PA LIMIT

Hapsira në internet & trafiku në SSD

PA LIMIT

Domainet & bazat e të dhënave

PA LIMIT

Bazat e të dhënave MySQL

PLESK ose CPANEL

Paneli kontrollit

Falas

Çertifikata SSL 256-bit

$5.99/Muaj

Kërko Domain!

loading
Ju lutemi shkruani emrin e domain.
Ju lutemi shkruani emrin e domain.

Përjetoni risit e HostAlbania
Diferenca është sot!

Garancia Jonë e Cilësisë

Ne duam që ju ta doni produktin tonë ashtu si ne. Nëse jo, atëherë ne do të punojmë së bashku derisa të merrni atë që doni.

Paneli Kontrollit i Lehtë

Paneli i kontrollit është një menaxher i integruar i serverit në një ndërfaqe të bazuar në Web të lehtë për t’u përdorur.

Çertifikatat SSL Falas

Certifikatat SSL falas lëshohen në më pak se një minutë, për një ose shumë nga domainet në panelin tuaj.

Teknologjia e Fundit Serveri

Serverët e rinj gjithnjë e më shumë po konfigurohen me teknologji të tilla si GPU-të Nvidia ose SSD me performancë të lartë.

Paneli Kontrollit cPanel

cPanel është një platformë e përshtatshme menaxhimi me krijimin thelbësor të
faqeve të internetit dhe mjetet e redaktimit të skedarëve. Filloni udhëtimin tuaj
të mbajtjes së faqes në internet me panelin e kontrollit më të përdorur në internet!

 • I lehtë për të menaxhuar skedarët
 • Detyra të planifikuara
 • Backup & rikthim i skedarit
 • Softuer i plotë i tregtisë elektronike
 • Posta elektronike dhe POP3/IMAP
 • Instalime vetëm me një klikim
 • Statistikat & regjistrat në internet
 • Kontrolloni llogarinë tuaj
 • MySQL dhe phpMyAdmin
 • Shkarkoni skedarët e regjistrave

Keni Pyetje Shtesë?

 • Kthimi parave
 • Mbështetje 24/7
 • Aktivizimi shpejt

Instalimi i applikacioneve me një
klikim në Softaculous.

Softaculous mund të instalojë, rezervojë dhe azhurnojë automatikisht mbi 100 skripte të ndryshme, duke përfshirë WordPress, Magento, Joomla, Bootstrap, Drupal, Zen Cart, OpenCart dhe shumë më tepër.

Përdoruesve më të përparuar do t'u pëlqente aftësia për të konfiguruar paraprakisht instalimet për të kursyer kohë.