×

VPS Hosting

Bëni tuajn serverin tuaj të pritjes SSD VPS në 55 sekonda.
Përditësoni Cloud Server dhe Menaxhoni me lehtësi.

Prej $19.99 /Muaj

PLANET

Çdo paketë VPS që shesim është e shpejtë, e besueshme dhe e garantuar.
Një emër domainI falas .COM përfshihet në çdo VPS.

Plan 01
Plan 02
Plan 03
Plan 04
Plan 05

Vendosni serverin VPS në më pak se 5 minuta

Regjistrohuni në HostAlbania.com Sot!

Çdo VPS Përfshin:

Ne përpiqemi për cilësi, dhe kjo është ajo për të cilën bëhet fjalë.

 • Qasja e plotë në rrënjë
 • Mbështetje vendase IPv6
 • Qasje në Breeze
 • Mbështetje Teknike 24/7
 • Një varg modelesh OS
 • Mbështetje e plotë për VPN
 • Zbritje në licencën e cPanel
 • Apache/Nginx & CentOS

Mbështetuni tek shërbimi dhe mbështetja teknike për klientit tonë 24x7

Paneli i Kontrollit i Pasur Me Veçori

Panele kontrolli të pasura me shumëlojshmëri zgjedhjesh dhe të fuqishme, që ju lejojnë kontroll të plotë mbi hostin tuaj.

Deri Në X20 Servera Më Të Shpejtë

Ne kemi prezantuar opsionin tonë të Serverave Turbo për klientët tanë të Web Hosting dhe VPS tonë.

Mbrojtja FALAS DDoS

Mbroni faqen tuaj te internetit nga sulmet DDoS. Siguroni kohën e përsosur dhe një faqe gjatë kohës e aksesueshme.

Mbështetje Në Çdo Moment

Ne jemi në linjë të gatshëm për t'ju ndihmuar me një staf të specializuar mbi shërbimet që ne ofrojmë.

Keni Pyetje Shtesë?

 • Kthimi parave
 • Mbështetje 24/7
 • Aktivizimi shpejt

Sistemi Operativ

Çdo paketë VPS që shesim është e shpejtë, e besueshme dhe e garantuar.
Një emër domainI falas .COM përfshihet në çdo VPS.